Bursdagsbowling

Det går av seg selv

Bursdagsbowling

Bursdag er gøy - og enda mer moro blir det for alle barna, mor og far om den feires på Metro Bowling. Bowling er gøy. På banen skaper bursdagsbarnet minner med sine venner. Ved bursdagsbordet kan barna rote så mye de bare vil uten at du trenger bekymre deg for en stor ryddejobb. Vi gjør det enkelt. Velg mellom flere alternativer som inkluderer bowling, mat, brus og is til alle barna. Vi tilbyr også selvsagt glutenfrie alternativ.

I Sandefjord tilbyr vi også alternativer i kombinasjon med opphold på Metro Lekeland.

NB! Du må bestille tid på forhånd! Minimum 5 stk. Fyll ut skjemaet du finner i menyen under de forskjellige avdelingene. Det er da kun en forespørsel. Du vil bli kontaktet pr. telefon/e-post for bekreftelse.

Selskapets varighet: 2 - 2,5 timer. Invitér gjestene 15 min. før.

Klikk deg inn på de forskjellige hallene for en mer detaljert oversikt.

(Klikk på bildene nedenfor for en større versjon)

Hvor finner du oss

Klikk deg inn på de forskjellige avdelingene i menyen. Her vil du finne et kart som viser hvor hallene ligger.

Kontakt oss

Under de forskjellige avdelingene i menyen ovenfor finner du telefonnummer til hver avdeling. Du vil også finne skjemaer for bestilling/reservasjon av tider.

Åpningstider

Åpningstidene varierer mellom hallene. Klikk deg inn på de forskjellige avdelingene i menyen ovenfor. Her vil du finne åpningstidene for den spesifikke hallen.

Instagram og Facebook

Våre avdelinger har egne Facebook-sider. Du finner link til disse under de aktuelle avdelingene. Følg oss der og på Instagram – og hold deg oppdatert med de siste tilbudene og nyhetene.