Forhåndsbestilling

Bane til avtalt tid – for deg som ikke ønsker å vente

Forhåndsbestilling

Til tider kan det være mye folk på Metro Bowling slik at det er ventetid på å få bowlingbane. Dette kan du slippe ved å forhåndsbestille bane. Da får du bane til avtalt tid. Men husk, kun timeleie ved forhåndsbestilling. Fyll ut skjemaet du finner i menyen under de forskjellige avdelingene. Du vil bli kontaktet pr. telefon/e-post for bekreftelse.

Vi har varierende pågang, og det kan lønne seg å sjekke med hallen om vi har mye ledig kapasitet til ønsket tid, eller om det bør forhåndsbestilles baner. (Alle bursdagsselskaper og gruppetilbud må forhåndsbestilles, fyll ut eget skjema som du finner i menyen under de forskjellige avdelingene).

Varierte tilbud

Våre haller har litt varierte tilbud. Klikk deg inn på de forskjellige hallene for en mer detaljert oversikt.

Hvor finner du oss

Klikk deg inn på de forskjellige avdelingene i menyen. Her vil du finne et kart som viser hvor hallene ligger.

Kontakt oss

Under de forskjellige avdelingene i menyen ovenfor finner du telefonnummer til hver avdeling. Du vil også finne skjemaer for bestilling/reservasjon av tider.

Åpningstider

Åpningstidene varierer mellom hallene. Klikk deg inn på de forskjellige avdelingene i menyen ovenfor. Her vil du finne åpningstidene for den spesifikke hallen.

Instagram og Facebook

Våre avdelinger har egne Facebook-sider. Du finner link til disse under de aktuelle avdelingene. Følg oss der og på Instagram – og hold deg oppdatert med de siste tilbudene og nyhetene.